Arrangementer 2018

Vet du om et arrangement som ikke står på denne listen? Meld inn ditt arrangement til Karin Holt.

 

Akershus

Bønnedagen i Asker er i Østenstad kirke, fredag 2.mars kl.19. Andakt ved prost Berit Øksnes. Solosang ved Anita Baunø og Harold Reinholdtsen fra Frelsesarmeen. Kake og kaffe etterpå.

Menighetene i Bærum feirer gudstjeneste på bønnedagen den 2. mars kl 19.00 i Jar kirke. Det blir kirkekaffe/kvelds i menighetssalen etterpå. Else Skog kommer å oppsummere litt fra tekstene som meditasjon, men det blir ikke noen preken i vanlig forstand.Vi sender invitasjon til Østerås, Høvik, Fornebulandet og Haslum menigheter og ønsker dem velkommen til vårt arrangement.

Eidsvoll: Feiring bedehus fredag 2. Mars kl 19.00. Svanhild Helle Enstad, Fellesmusikken m.fl. deltar. Bevertning etter møtet.

Nittedal/Hakadal: Bønnedagen markeres fredag 2. mars i lokalene til pinsemenigheten Betel, Sørliveien 8, 1482 Nittedal.

Menighetene i Oppegård samles til tverrkirkelig bønnedagsgudstjeneste i Sofiemyr kirke fredag 2. Mars. Anne-Marit Rud Tjærnes taler. Se annonse

Sofiemyr kirke, fredag  2. mars  kl 1900. Tale v/ Anne-Marit Rud Tjernæs. Tema er: « All Guds gjerning er god?» Vi ønsker kvinner i alle aldre velkommen. Vi hygger oss sammen etterpå med kveldsmat i peisestuen

Ullensaker: Fredag 2. mars kl. 1700. Kveldsmat i Furuset menighetsstue (på Algarheim i Ullensaker), Følg med på annonse


Aust-Agder

Trefoldighet kirke, fredag 2. Mars. Merete Haslund vil synge og Nina Irslinger vil sitte på piano/orgelkrakken. Vi satser også på musikk skrevet av kvinner. Følg med på annonse


Buskerud

Drammen, fredag 2.mars hos Frelsesarmeen. Sognepresten i Strømsø kirke skal tale og presten i Tangen kirke skal lese fra Bibelen. Vi skal ha bønnevandring også. Deltakere: Frelsesarmeen, Misjonskirken, Metodistkirken, Elvebyen Familiekirke (De frie venner), Filadelfia menigheten(pinsevennene), Misjonssambandet, Baptistkirken, Den evangelisk Lutherske Frikirke, Norkirken (Normisjon), Bragernes kirke,Tangen kirke, Strømsø kirke, Fjell kirke, Strømsgodset kirke,

Adventist-kirken i Skotselv, fredag 2. mars kl.18.30. Kontaktperson Kari Lill Sandholt.


Hedmark

Frelsesarmeen, Pinsekirken og Den norske kirke i Elverum inviterer til markering av Kvinnenes internasjonale bønnedag fredag 2.mars kl.18.00 hos Frelsesarmeen. Treffmusikken deltar, diakon Gunhild K Westgård taler. Vi avslutter med kaffe og kaker.

Mo kirke, Nord-Odal fredag 2. Mars kl 1800


Møre og Romsdal

I Hareid og Ulstein samarbeider vi no for andre året på rad om å markere Kvinnenes internasjonale bønnedag. Det blir samling for begge kommunane i Ulstein kyrkje fredag 2.mars kl 18.00.

Skei i Surnadal, kyrkjelydshuset fredag 2. Mars kl 1800

I Vestnes blir det bønedagssamling i Vestnes kyrkje, fredag 2. mars kl. 19.


Nordland

Bodø. Slik forbereder vi bønnedagen i Bodø, skriver Jorun Moe:

Jeg tilhører Den norske kirke. Jeg sender ut innkalling om planleggingsmøte til Den norske kirke (4 menigheter), Frikirken, Misjonsforbundet, Bykirka/Pinsemenigheten, Frelsesarmeen, Den indresjømannsmisjonen, Metodistkirken, NMS, Normisjonen, Den katolske kirke, Dominikanerklosteret. I de 10 årene jeg har hatt ansvaret for Bønnedagen har alle unntatt Bykirka/Pinsekirka deltatt på planleggingsmøtene en eller annen gang, de fleste hver gang. Selvsagt kan det være ganger det skjærer seg for noen, men det må vi tåle.

Gjennom misjonskonsulenten på Bispedømmekontoret sender jeg også ut et skriv til alle menighetene i bispedømmet hvor jeg kommer med noen forslag til de som ikke har tradisjon for å feire dagen. De kan evt. legge en misjonsforening, bibelgruppe etc. til den dagen og oppfordrer bruk av bønnedagsliturgien. Selve dagen er vi på omgang hos de menighetene som har plass til å ta imot oss. Andaktsholdere har vi fra forskjellige menigheter. Ledelsen går også på rundgang og flest mulig deltar i liturgien. Etterpå har vi kveldsmat. Følg med på annonse

Bønnedagen blir også markert i Mosjøen. Følg med på annonse.


Oslo

Hovedsamlingen blir i Grønland korps, Lakkegata 2. kl 1100. NB! merk endret møtested! Tale: ved major Ida Karin Eide, sang og musikk: Hild Sagafos og Ann Pender. Det vil stå ”veivisere og følgesvenner” ved t-baneutgangen på Grønlandsleiret.

Vålerenga kirke gudstjeneste fredag 2. Mars kl 1700

Furuset kirke fredag 2. Mars kl 1900. Furuset og Ellingsrud menigheter inviterer sammen. Vi har da en markering i kirken først, og serverer kveldsmat i kirkestuen etterpå.


Rogaland

Metodistkirken i Sandnes, Flintergata 12, fredag 2.mars kl.18.00. Gudstjeneste og fellesskap.


Telemark

Notodden Misjonskirke kl.18.00. Vi får også i år med noen av våre Filippinske søstre til å lage vårruller, ellers blir det kaffe og kaker.

Bønesamling i Hjartdal Misjonshus kl 18. Vi fylgjer programmet kvinnekomiteen på Surinam har skrive. Diakon Svanhild Rui Gustavsen held andakt. Det blir solosang av Tigreda fra Eritrea. Servering etter bønesamlinga der vi får ein smak av frukt, mat og drikke Surinam er kjent for.


Troms

Balsfjord, Storsteinnes kapell kl 1800


Trøndelag

Økumenisk gudstjeneste i Tautra Mariakloster for kvinner i Åsen og på Frosta. I år får vi med oss en gruppe barn som skal synge, og kvinner fra forskjellige land vil lese og holde andakt og delta med sang. Etter gudstjenesten møtes vi til kaffe og aftensmat i klosteret. Gudstjenesten begynner kl.17. Ofringen går til Bibelselskapet.

Trondheim blir bønnedagen markert fredag 2. Mars kl 1600 (Merk tiden) i Metodistkirken, Krambugt. 6. Arrangør er Trondheims kristne råd. Ved spørsmål, kontakt Anne Jorunn Midtkil, anne(a)midtkil.no


Vest-Agder

Kirketorget Farsund, fredag 2.mars kl 18.00

Betlehem Lista, fredag 2.mars kl 11.00


Vestfold

I Tønsberg blir bønnedagen holdt i Betania. Skogergt. 3, Tønsberg. Kl 11.00 den 2. mars. Det blir kaffe etter samlingen. Arrangementet er et samarbeid med flere av menighetene i byen. Velkommen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s