Arrangementer 2018

Vet du om et arrangement som ikke står på denne listen? Meld inn ditt arrangement til Karin Holt.

 

Akershus

Bønnedagen i Asker er i Østenstad kirke, fredag 2.mars kl.19. Andakt ved prost Berit Øksnes. Solosang ved Anita Baunø og Harold Reinholdtsen fra Frelsesarmeen. Kake og kaffe etterpå.

Menighetene i Bærum feirer gudstjeneste på bønnedagen den 2. mars kl 19.00 i Jar kirke. Det blir kirkekaffe/kvelds i menighetssalen etterpå. Else Skog kommer å oppsummere litt fra tekstene som meditasjon, men det blir ikke noen preken i vanlig forstand.Vi sender invitasjon til Østerås, Høvik, Fornebulandet og Haslum menigheter og ønsker dem velkommen til vårt arrangement.

Eidsvoll: Feiring bedehus fredag 2. Mars kl 19.00. Svanhild Helle Enstad, Fellesmusikken m.fl. deltar. Bevertning etter møtet.

Nittedal/Hakadal: Bønnedagen markeres fredag 2. mars i lokalene til pinsemenigheten Betel, Sørliveien 8, 1482 Nittedal.

Menighetene i Oppegård samles til tverrkirkelig bønnedagsgudstjeneste i Sofiemyr kirke fredag 2. Mars. Anne-Marit Rud Tjærnes taler. Se annonse

Ullensaker: Fredag 2. mars kl. 1700. Kveldsmat i Furuset menighetsstue (på Algarheim i Ullensaker), Følg med på annonse


Aust-Agder

Trefoldighet kirke, fredag 2. Mars. Merete Haslund vil synge og Nina Irslinger vil sitte på piano/orgelkrakken. Vi satser også på musikk skrevet av kvinner. Følg med på annonse

 

Buskerud

Drammen, fredag 2.mars hos Frelsesarmeen. Sognepresten i Strømsø kirke skal tale og presten i Tangen kirke skal lese fra Bibelen. Vi skal ha bønnevandring også. Deltakere: Frelsesarmeen, Misjonskirken, Metodistkirken, Elvebyen Familiekirke (De frie venner), Filadelfia menigheten(pinsevennene), Misjonssambandet, Baptistkirken, Den evangelisk Lutherske Frikirke, Norkirken (Normisjon), Bragernes kirke,Tangen kirke, Strømsø kirke, Fjell kirke, Strømsgodset kirke,

 

Hedmark

Mo kirke, Nord-Odal fredag 2. Mars kl 1800

 

Møre og Romsdal

I Hareid og Ulstein samarbeider vi no for andre året på rad om å markere Kvinnenes internasjonale bønnedag. Det blir samling for begge kommunane i Ulstein kyrkje fredag 2.mars kl 18.00.

Skei i Surnadal, kyrkjelydshuset fredag 2. Mars kl 1800

I Vestnes blir det bønedagssamling i Vestnes kyrkje, fredag 2. mars kl. 19.

 

Nordland

Bodø. Slik forbereder vi bønnedagen i Bodø, skriver Jorun Moe:

Jeg tilhører Den norske kirke. Jeg sender ut innkalling om planleggingsmøte til Den norske kirke (4 menigheter), Frikirken, Misjonsforbundet, Bykirka/Pinsemenigheten, Frelsesarmeen, Den indresjømannsmisjonen, Metodistkirken, NMS, Normisjonen, Den katolske kirke, Dominikanerklosteret. I de 10 årene jeg har hatt ansvaret for Bønnedagen har alle unntatt Bykirka/Pinsekirka deltatt på planleggingsmøtene en eller annen gang, de fleste hver gang. Selvsagt kan det være ganger det skjærer seg for noen, men det må vi tåle.

Gjennom misjonskonsulenten på Bispedømmekontoret sender jeg også ut et skriv til alle menighetene i bispedømmet hvor jeg kommer med noen forslag til de som ikke har tradisjon for å feire dagen. De kan evt. legge en misjonsforening, bibelgruppe etc. til den dagen og oppfordrer bruk av bønnedagsliturgien. Selve dagen er vi på omgang hos de menighetene som har plass til å ta imot oss. Andaktsholdere har vi fra forskjellige menigheter. Ledelsen går også på rundgang og flest mulig deltar i liturgien. Etterpå har vi kveldsmat. Følg med på annonse

Bønnedagen blir også markert i Mosjøen. Følg med på annonse.

Oslo

Hovedsamlingen blir i Grønland korps, Lakkegata 2. kl 1100. NB! merk endret møtested! Tale: ved major Ida Karin Eide, sang og musikk: Hild Sagafos og Ann Pender. Det vil stå ”veivisere og følgesvenner” ved t-baneutgangen på Grønlandsleiret.

Vålerenga kirke gudstjeneste fredag 2. Mars kl 1700

Furuset kirke fredag 2. Mars kl 1900. Furuset og Ellingsrud menigheter inviterer sammen. Vi har da en markering i kirken først, og serverer kveldsmat i kirkestuen etterpå.

 

Rogaland

Metodistkirken i Sandnes, Flintergata 12, fredag 2.mars kl.18.00. Gudstjeneste og fellesskap.

 

Telemark

Notodden Misjonskirke kl.18.00. Vi får også i år med noen av våre Filippinske søstre til å lage Vårruller, ellers blir det kaffe og kaker.

 

Trøndelag

Trondheim blir bønnedagen markert fradag 2. Mars kl 1600 (Merk tiden) i Metodistkirken, Krambugt. 6. Arrangør er Trondheims kristne råd. Ved spørsmål, kontakt Anne Jorunn Midtkil, anne(a)midtkil.no

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s